Zmaga mladincev proti Jelša Šmarje

DSC_00371_aV nedeljo 14.2.2016 so se mladinci U19 v domači ŠD Medvode pomerili proti ekipi Jelša Šmarje. Tekmo so bolje začeli gostje in 1. četrtino dobili z rezultatom 10:21. V nadaljevanju tekme pa so se Medvoščani zbrali in rezultat premikali v svojo korist.. Prednost je proti koncu naraščala, domačini pa so jo uspeli zadržati vse do konca. Končni rezultat je znašal 68:51 za Medvoščane.

Luksic_NLukšič N.: “Tekme nismo odprli najbolje. V obrambi smo odigrali preslabo in nasprotnik se je oddaljil na slabih 10 točk. V drugi četrtini smo stopili skupaj in do polčasa smo jih ujeli. Po mojem mnenju je bilo ključnih prvih nekaj minut drugega polčasa, ko smo nasprotniku z neprebojno obrambo ušli na +10 in tako smo stopnjevali do konca 3 četrtine. V zadnjem delu tekme pa smo le to mirno pripeljali do konca in tako prišli do naše prve zmage v drugem delu.”

Martič IgorMartič I.: “Tekma se je pričela v prid gostov, saj so v prvi četrtini povedli in do začetka druge četrtine držali vodstvo petnajstih pik. V drugi četrtini smo se zbrali in dobro odigrali v obrambi kot tudi v napadu in zadeli nekaj lahkih košev. Na odmor smo odšli izenačeni. Drugi del tekme je pripadal nam, saj smo tempo v obrambi in napadu iz druge četrtine prenesli v drugi del tekme. Tako smo prišli do vodstva in ga zadržali do konca tekme. Resnično sem zadovoljen z igro svojih soigralcev v drugem počasu predvsem v obrambi. Upam, da bomo ostali zbrani in nadeljevali s prilazano ali celo boljšo igro v nadalnjih tekmah. Zahvalil bi se rad fantom iz Šmarja pri Jelšah za odlično tekmo in seveda gledalcem za podporo.”

Rezultati

Ekipa1/42/43/44/4Rezultat
Jelša Šmarje – Podčetrtek211181151
Medvode U191022251168