Uspeh kadetov Brinox Medvode v 1.skl!

Z zmago proti Ježici (69:62) je kadetska ekipa KK Brinox Medvode zaključila tekmovanje U-17 – 1. SKL. Fantje so sezono končali s 14 zmagami in 8 porazi. Še posebej uspešni so bili v zadnjem delu sezone, ko so dosegli kar osem zaporednih zmag. Čestitamo!!!

 

Za ekipo KK Brinox Medvode so v sezoni 2018/19 nastopali: Jorgič, Plavec, Sajovic, Mesarič D., Smolič, Kavčič, Lukič, Berlič, Martič, Bergant, Belehar, Košorok, Hudi, Murovec, Jagodic.

Tomo Orešnik, trener U17 ekipe KK Brinox Medvode: ”Pred sezono smo ostali brez dveh nosilcev igre, zato nismo povsem natančno vedeli kako visoko lahko sežemo. Prve tekme smo odigrali s preveč spoštovanja in potrebovali nekaj časa, da smo se prilagodili na nivo 1. SKL. Vseeno smo ostali potrpežljivi in večji del sezone trdno delali na treningih, kar se nam je v nadaljevanju obrestovalo. S prvimi zmagami je prišla tudi prepotrebna samozavest in iz tekme v tekmo je bilo lažje. Kljub občasnim nihanjem v naši igri so fantje znali stopiti skupaj, ko je bilo to najbolj potrebno. Veseli me, da smo igrali kolektivno košarko in držali skupaj tudi zunaj igrišča. Ekipa ima potencial, vendar bo potrebno trdo trenirati še naprej, če želijo enkrat uspeti v članski konkurenci. Fantom čestitke za uspešno sezono, staršem pa se zahvaljujem za podporo s tribun in pomoč pri prevozih na tekme.”