Savudrija,1.dan

DSC_0073Ekipa Medvod je priprave v Savudriji začela z deževnim ponedeljkovim jutrom, 17.8.2015 z odpravo proti morju. Iz prestolnice kluba smo se odpeljali ob 7.00 uri ter po dokaj kratki progi varno dosegli cilj, kjer nas je tudi pričakalo prijetno presenečenje.

 

IMG_6077

 

Člane kluba smo opremili v dvostranskimi dresi,majico ter hlačke za prosti čas in kape, katere jih bodo varovale pred vremenom. Z lažjim treningom so začeli že ob prihodu, ter z željo pregnali oblake, ki so nam povzročali preglavice, tako da smo se na obilno kosilo odpravili v sončnem vremenu.

IMG_6052
IMG_6057

Po kosilu je sledil obvezen počitek, kjer nam družbo delajo tudi veverice. Po počitku pa je sledilo tudi prvo kopanje v prijetno topli vodi, v katerem so tudi uživali.

IMG_6068
DSC_0029

Sledilo je hitro prhanje, ter čas za popoldanski trening v katerega nas je pospremilo sončno vreme, kar je poskrbelo za dobro vzdušje na treningu in trdo delo.

DSC_0038
DSC_0052

Nato smo se z praznimi želodci odpravili na slastno večerjo, ob kateri smo opazovali tudi sončni zahod. Priprave niso priprave brez tekem, smo po večerji žrebali tekmovalne skupine. V skupini A se bodo jutri pomerile ekipe Barcelona, Real in Panathinaikos, za prvo mesto v skupini B pa se bodo potegovale ekipe Fenerbahče, CSKA in Olympiacos. Tekom dneva je potekalo tudi ocenjevanje sob, kjer so fantje dobili prve ocene za “urejene” sobe. Jutri nas čaka znova pester program, katerega bo zaznamoval poln urnik.

6
2
1