Savudrija, 6.dan

20150822_185530_16Končuje se še en dan in s tem tudi priprave v Savudriji. Tekom tega tedna so fantje veliko trenirali, odigrali veliko tekem ter tudi veliko uživali. Za zadnji dan nas je čakal tudi dopoldanski trening na zunanjih igriščih. Ker je bil to zadnji trening in ker ekipe niso hotele razočarati trenerjev, so igralci stisnili zobe in od delali odličen trening. Tako so si tudi zaslužili kopanje in počitek. V popoldanskih urah pa so nas čakale finalne tekme, in pa tekma All Stars.

20150822_175126

Ekipe so bile v pripravljenosti cel dan in čakale da se dvoboji začnejo. Začeli smo z All stars tekmo, kjer se je ekipa rumenih pomerila proti ekipi v modrih dresih. Prisotno je bilo veliko dobre volje, tekma je bila napeta ter polna atraktivnih potez.

DSC_0037

Takoj zatem je sledila tekma za tretje mesto, kjer sta se pomerili ekipi CSKA proti ekipi Panathinaikos. Igralci  so se močno borili za medaljo, tako da je bila tekma gledljiva in odločena v zadnjih minutah, saj je ekipa CSKA v zadnjem napadu dosegla točki, ki sta obrnili rezultat v njihov prid na 24:22. Ekipa CSKA je tako zasedla 3.mesto.

DSC_0076

Prav tako kot ostale tekme je bila zanimiva tudi finalna tekma, kjer sta se pomerili ekipi Fenerbahče  ter Barcelona. Ti dve ekipi sta v polfinalnih dvobojih pokazali največjo željo ter se zasluženo uvrstili v finale, tako da je bila pričakovana borba za 1.mesto. Tekmeca sta se tekom tekme izmenjavali vodstvi ter bili do zadnje minute na točko ali dve razlike. Vendar na koncu je ekipa Fenerbahče, z Igorjem Martičem na čelu v zadnji minuti povedla za 4 točke, ter pametno odigrala do konca tekme ter osvojila 1.mesto.

 

Poleg tekem smo odigrali tudi različna tekmovanja v prostih metih, trojkah in v igri 1na1. Finaliste smo izbrali tekom tega tedna na treningih, ki so v tekmovanjih med treningi osvojili največ točk ali zmagali največ iger 1na1. Vsem fantom čestitamo za borbenost ter za fairplay.

FINALISTI TER ZMAGOVALCI DVOBOJEV:

20150823_080810

Nato nas je zvečer po večerji čakal popestren večer z podelitvijo diplom ter nagrad za trud. Igralci so za trud er udeležbo na turnirju dobili praktične nagrade. Podelili pa smo tudi nagrade za najčistejšo sobo, katero je osvojila soba Iluminati 75, ki so jo zastopali: Hudi Patrik, Marinko Peter, Srabotič Tilen, Dojčinovič Koder Mark,  Ravljen Luka, Burgar Dominik.

Za trud na orientacijskem teku ter trud na vodnih in obvodnih igrah, je ekipa CSKA dobila nagrade za prvo mesto. Ekipa je z vsemi nalogami opravila najhitreje in tako zasluženo slavila.

IMG_6273IMG_6275

Izbrali pa smo tudi najkoristnejšega igralca priprav (MVP), igralca, ki je pokazal največje napredovanje (MIP), in igralca kateri je v treninge vložil največ trud. Za MVP je bil izbran Igor Martič, za MIP pa Jon Dolničar. Igralec, ki pa je na treningih vložil največ svoje energije in se je njabolj trudil pa je bil Nik Lukšič.

Fantje so uživali, ter po končanem večeru odšli na zadnje spanje v Savudriji.