Savudrija, 3.dan

Zaključujemo tretji dan priprav v Savudriji, katerega je zaznamovalo slabo vreme. S tem smo imeli nekaj težav, vendar še vedno ni pokvarilo vzdušja, oziroma še pomembnejše, ni pokvarilo jutranjega treninga.

DSC_0072DSC_0076

Generacije U11 do U19 so zasedli igrišča pod oblaki ter kvalitetno opravili trening. Mlajši fantje so opravili trening z žogo, malo starejši pa so se s tekom po kampu ter do bližnjega svetilnika preizkusili v kondiciji. Za treningom smo se odpravili proti plaži kjer smo na novo nabrali energije za sledeči urnik, ker nabiranje energije vključuje tudi hrano, smo se po končanem plavanju odpravili na kosilo, kateremu je sledil tudi obvezen počitek s pripravo na orientacijski tek, pri katerem so se fantje preizkusili v hitrosti, poznavanju zemljevidov, poznavanju kampa ter v raznih spretnostih nalogah.

DSC_0077 DSC_0078

Orientacija je potekala v območju kampa, fantje pa so si pomagali z zemljevidi kateri so prikazovali območje nalog in pot pa kateri se morajo orientirati. Po poti so jih čakale različne naloge s katerimi so morali opraviti v čim krajšem času. Zmage se je na koncu veselila ekipa CSKA, ki je v najkrajšem času zaključila celotno nalogo. Sledila je zaslužena večerja in pa prijetno druženje po njej.

DSC_0082DSC_0093DSC_0098

Danes so na druženju ekipe morale napenjati možgane, saj smo večer popestrili z raznimi miselnimi oziroma logičnimi primeri. Naloge niso bile lahke, zato so dobro razvijali svoje možgane, katere bodo v naslednjem mesece še kako potrebovali. Potem, ko so se glave utrudile in razmišljanje ni bilo več mogoče je sledilo spanje. Vsi že komaj čakajo naslednji dan, v katerem bodo opravljeni novi  treningi in odigrane povratne tekme.