Savudrija, 2.dan

Torek 18.8.2015 mineva drugi dan priprav, katerih so se naši fantje udeležili v Savudriji. Dan se je začel z vsesplošnim vstajanjem ob 7.20 uri kateremu je takoj sledilo jutranjo razgibavanje ob vzhajajočem soncu.

DSC_0007

Takoj zatem smo se odpravili na prvi obed v dnevu, da se je dan res lahko začel. Po končanem zajtrku je sledilo resno delo, odpravili smo se na jutranji trening na katerem smo trdo delali in dobro trenirali.

DSC_0012DSC_0024DSC_0030DSC_0035

S tem so si fantje zaslužili relaksacijo v morju, kjer so se lahko mirno odpočili in sprostili mišice. Nato so se zopet polni energije odpravili na kosilo, za drugi obrok so nam postregli z juho in govejo pečenko v gobovi omaki z krompirjevimi kroketi. Da se je hrana lahko polegla in da smo se lahko pripravili na popoldanski trening, je sledil obvezen počitek.

DSC_0052

 

Tako smo bili pripravljeni na trening in tekme katere so sledile takoj po končanem treningu, vse ekipe so se na tekmah odrezale odlično, seveda pa zmag niso mogli doseči vsi. Pohvala vsem fantom, ki so se na tekmah trudili in vložili vso svojo energijo, čestitke gredo tudi zmagovalnima ekipama Panathinaicos, CSKA, kateri sta dosegli obe po 2 zmagi, moštvi Real in pa Fenerbahče pa sta dosegli po en zmago. Za vse ekipe je popravno popoldne v četrtek, kjer sledijo povratne tekme.

IMG_6100IMG_6130

Dan smo zaključili z večerjo, kateri je sledilo prijetno druženje, saj je danes eden izmed fantov U-19 praznoval 18 let. Pripravili smo mu tudi prijetno presenečenje.

 

IMG_0819DSC_0011

Da pa bomo lahko začeli jutrišnji dan s visokim nivojem energije smo poslali medvoške fante počivati ob 22.00 uri, saj jih čaka poleg treningov orientacijski tek.