Sarajevo-Velikonočni turnir-15.4.2017 3.dan

Ta dan bi začeli z dobrimi novicami. Poleg rutiniranega urnika smo danes igrali tekme, ki so   prinašale vstopnice za polfinalne oziroma pri nekaterih četrtfinalen boje. S prvo tekmo so začeli igralci kategorije U16, ki so igrali proti ekipi Realway. Za zmago se je bilo potrebno potruditi, saj je to pomenilo dodatno tekmoza to kategorijo. Otvoritev tekme je bila primerna uri, saj je pogled s tribun mikal enako kot večerni pogled postelje. Da so se igralci zbudili je bilo potrebno nekaj povzdignenega glasu s strani trenrja, ter nekaj točk zaostanka. Takrat so igralci stisnili in začeli igrati močno, kar je tudi primerno za leta. Tehtnica se je prevalila na našo stran in osvojili smo prvo vstopnico v četrtfinale

Naslednjo so si morali zaslužiti igralci kategorija U13. Do sedaj neporaženi, so bili postavljeni pred preiskušnjo, da osvojijo prvo mesto v skupini. Glede na rezultat je izgledalo kot da so imeli lahko delo, vendar je bilo vloženega veliko potu in trdega dela. Tako smo dobili tudi drugo ekipo uvrščene v finalen boje. Za to generacijo je bilo to četrtfinale.

Sledila je tekma U11. Z bučno podporo starejših generacij je bil za najmlajše pravi užitek. Od prve minute so igrali agresivno in s časoma pridobili prednost. Kljub rezultatu je bila tekma težka in borba je bila potrebna od vsakega posameznika. Zasluženo so na koncu slavili in se že pripravljali na polfinalno tekmo.

Najtežje delo so imeli igralci U18, ki so za napredovanje potrebovali še dve tekmi. Prva z ekipo Realway in kmalu zatem z ekipo Vukovi. Kljub težki nalogi so uspešno opravili svoj posel in premagali oba nasprotnika.

Želja je bila močna in to je na koncu pokazal semafor. Lahko bi rekli, da smo bili z dopoldanskim  izkupičkom zadovoljeni in smo si tudi zaslužili obilno kosilo.
Danes sta ekipi U11 in U13 obiskali center mesta, kjer sta si privoščili kosilo v eni izmed čevabdžinic. Najbolj slavna jed tukajšnjih krajev je podžgala apetiti in komaj smo čakali da dobimo prvo porcijo čevapčičov.

Lahko rečemo da nam je dan postregel z veliko zanimivimi tekmami. Predvsem polfinalnimi. Nekateri so tukaj imeli več sreče kot drugi, ampak lahko prav vsi igralci z dvignejno glavo povejo svoj rezultat.
Rezultati so prikazani spodaj vključno z vsemi zaključnimi boji. Za jutri pa ponovno želimo veliko uspehov. Čakajo nas močne tekme in želje po medaljah.

Rezultati današnjih tekem:

  • U11

Medvode – Konjic(34:7)

Polfinale:

Medvode – Winner Zenica (27:10)

  • U13

Medvode – Goražde (30:27)

Četrtfinale:

Medvode – Mladosot (32:22)

  • U16

Medvode – Realway (42:30)

Polfinale:

Medvode – Bosna (24:43)

  • U18

Medvode – Realway (32:24)
Medvode – Vukovi (42:31)

Polfinale:

Medvode – Bosna (27:57)

Razpored jutrišnjiih tekem:

  • U11

(12:10) Medvode – Realway (finale)

  • U13

(9.30) Medvode – Zemun (polfinale)

  • U16

(9.00)Medvode – Vrhnika (3.mesto)

  • U18

(10.00) Medvode – Stražišče (3.meto)