Sarajevo-Velikonočni turnir-13.4.2017-1.dan

Člani KK Medvod se ponovno oglašamo iz velikonočnega turnirja, letos iz nove lokacije Sarajevo.

Odhod v zgodnjih urah izpred dvorane Medvode ni nobenemu od igralcev ukradel navdušenja iz obraza, zato smo že na vse zgodaj vedeli, da nas čaka lep dan. Naša pot se z zbornega mesta začela proti mejnemi prehodu s Hrvaško, kjer naj bi, po obvestilih radijev in ostalih medijev, čakali vsaj 2 uri. Vendar nas je spretni šofer peljal na ugodno mesto prečkanja in že smo se ob 9.30 znašli pred ZOO Zagreb.

Ogeld živalskega vrta je potekal sproščeno in z dobro voljo, zato so tiste ure ogleda minile kot bi mignil. Od ptičev, do bolj eksotičnih živali je bilo potrebno prehoditi kar nekaj kilometrov, a le-to za špotnike ni ovira. Poleg vseh živih bitij v zagrebu, nas je impresionirala tudi velika stavba oziroma stadion nogometnega kluba Dinamo Zagreb, saj je njegova veličina izstopala s parkirišča za obiskovalce.


S tem se je naš postanek v Zagrebu zaključil, sledila je dolga a neučakana vožnja na prizorišče turnirja. Ne malokrat se je med vožnjo pojavilo vprašanje “koliko še imamo do Sarajeva?” oziroma tisto drugo, ki te včasih kar malce nasmeje “Ali smo že tam?”.
Tako nas je pot kmalu pripeljala do hotela Hollywood, kjer bomo tekom turnirja nastanjeni, v predmestju Sarajeva imenovanega Ilidža.

Ob prihodu nas je čakala dobordošlica v hotelu s toplim večernim obrokom in prijaznim osebjem. Kar še bolj obogati sliko hotela, saj bivanje tukaj izgleda zelo udobno.

Dobili smo tudi razpored jutrišnjih tekem in že načrtovali program za jutrišnji dan:

  • U11

8.00 Medvode – Realway (hotel Hollywood)
9.00 Medvode – Vogošča (hotel Hollywood)

  • U13

13.30 Medvode – Vrhnika (hotel Hollywood)
17.30 Medvode – Bosnjak Hadzici (hotel Hollywood)

  • U16

15.30 Medvode – Nova Gorica (KSC Ilidža)
19.40 Medvode – Zemun (KSC Ilidža)

  • U18

10.30 Medvode – Igman Istocna Ilidža (Dobrinja)
17.10 Medvode – Stražišče Kranj (Dobrinja)

 

Vsem igralcem želimo dobre tekme in veliko uspehov.

Zopet se oglasimo jutri po oddigranih tekmah, kjer bodo objavleni rezultati naših udeležencev.