Sarajevo – 3.Dan

Še zadnjič se oglašamo iz Sarajeva, od koder se že odpravljamo proti domu. Letošnje leto smo ponovili lansko letni izkupiček in bili polovično uspešni pri osvajanju lovorik. Tokrat sta največ pokazali ekipi U13 in U16, ki sta nas razveselili s tretjim in drugim mestom. Ekipa kadetov se je morala najprej še dokazati v polfinalu proti ekipi Slovana in moramo priznati, da je bila tekma res napeta. Obe ekipi sta si želeli finala in tudi tako igrali. Tekma je bila odločena po podaljških, kjer so bili naši kadeti boljši za koš.

Ob isti uri so za tretje mesto igrali tudi pinoriji proti ekipi Vrhnike. Tudi to tekmo je kreirala neverjetna želja po medalji in na koncu je to pokazal tudi rezultat. Tokrat smo bili za odtenek boljši in na koncu slavili z majhno razliko.

Počasi smo morali razmišljati o pakiranju in odhodu, še prej pa smo morali pospremiti zadnjo tekmo naših igralcev. Kadeti so se borili za prvo mesto na turnirju proti ekipi Sani Bistrica. Ob bučni podpori mlajših in staršev smo spremljali napeto tekmo. Nasprtoniki so bili močnejši in morali smo se res izkazati. Na koncu nam je zmanjkalo nekaj točk in zadovoljiti smo se morali z drugim mestom.

Sledila je podelitev našim borcem in odhod iz Sarajeva. Preden smo se odpravili smo si zaželeli še razgled z najvišjega stolpa Avaz blizu centra. Stolp meri v višino 172 m in razgled z njega je čudovit. S tem smo se poslovili od Mesta in se s prevoznikom odpravili domov.

Hvala vsem staršem za podporo in spremljanje in se vidimo spet doma.