Priprave Dravograd – zaključek

Nedeljsko jutro se je, v primerjavi z ostalimi, začelo na prav revolucionaren način – čisto brez teka in jutranje gimnastike namreč. Danes so trenerji budili ob 8.00, da bi si fantje lahko nabrali malo več energije za povratek domov. Kljub temu so se, zlasti najmlajši, že uspeli navaditi na zgodnjo uro in so že budni čakali na jutranjo budnico. Iz tople postelje smo se kar direkt preselili za mizo, kjer smo se še zadnjič pogostili s svežimi žemljicami in toplimi rogljički.

Po zajtrku smo spakirali svoje stvari, pospravili po svojih sobah, da je vsaj izgledalo tako lepo kot takrat ko smo v sobe prišli, in na odhod počakali pred hotelom.

Prijazno bi se radi zahvalili šoferju Danielu, ki nas je v Dravograd in nazaj varno in srečno pripeljal, Hotelu Dravograd, za srčen sprejem, vsestransko ustrežljivost, odlično hrano in mirne živce, kljub temu, da smo bili večino časa živahno razpoloženi in včasih tudi malo glasni.

Na koncu bi cela trenerska ekipa rada pohvalila vse fante in se jim zahvalila za njihovo poslušnost, energijo, ki so jo vložili v treninge, vsesplošno ubogljivost in strpnost. Še posebej pa moramo pohvaliti vse najstarejše fante, ki spadajo v selekcijo U 17 in U 19, ki so pokazali veliko zanimanja in skrbi za mlajše fante, ter jim znali pomagati v marsikateri situaciji.

Hvala tudi vsem staršem, ki ste nam s tem, da ste nam za en teden prepustili svoje košarkaše izkazali svoje zaupanje in s tem dodatno potrdili naša prizadevanja in trud.

Z lepimi pozdravi do prihodnjih treningov in tekem,

trenerska ekipa KK Medvode