Priprave Dravograd – 6. dan

Današnji dan smo začeli točno ob 7.30 uri z zborom pred hotelom, trenerji so nas pripravili do jutranjega teka in telovadbe, čemur pa se ni nihče upiral, saj smo vedeli, da nas za nagrado čaka bogat zajtrk z jajčki in slanino. Najedli smo se, se pripravili in… že smo bili na zadnjem treningu naših priprav v Dravogradu.

Fantje so bili na začetku treninga kar veseli, da bo kmalu minil, na to misel pa so tudi zelo kmalu pozabili, saj trenerji od njih niso pričakovali čisto nič manj kot ostale dni. Vsem trenerjem se zdi, da je menjava okolja ugodno vplivala na vzdušje na treningih in povezanost ekipe, kar pa bo zelo prav prišlo v sezoni, ki se začenja.

Po treningu nas je čakalo piknik kosilo, potem počitek in čas za prosto. Ker nekateri fantje niso upoštevali navodil trenerjev in so čas za počitek namenili razgrajanju po hotelu jih je doletela kazen. Od tedaj dalje, je bil v hotelu popoln mir.

 

Vrhunec današnjega dneva smo izvedli v veliki in lepi dravograjski telovadnici, kjer so se odvijali finalni boji tekmovanj. Poleg finalnih bojev smo imeli tudi tekmo zvezd, na kateri so nastopali izbrani igralci s strani trenerjev, pri izbiranju pa sta sodelovala tudi kapetana ekip Tim Kržič in Gašper Bergant. Tekma je bila pravi spektakel in prava paša za oči.

Zmagovalci finalnih bojev pa ostanejo skrivnost do prihoda v Medvode!

Večer bomo zaključili z večerjo in podelitvijo diplom in nagrad.

Hvala vsem, ki ste se na kakršen koli način potrudili in prispevali nagrade za naše košarkarje!