Priprave Dravograd – 5.dan

Ponovno pozdravljamo iz mesta Dravograd, kjer mlajše selekcije KK Medvode pridno trenirajo in se pripravljajo na košarkarsko sezono 2017/2018. Danes se je dan začel malce drugače, predvsem se je spremenila ura vstajanja, s čimer smo razbremenili naporen teden in igralcem privoščili malo več jutranjega počitka. Še vedno smo imeli jutranjo telovadbo in zajtrk, ki nas spravita v pogon, da lažje preživimo dan. Kot ste verjetno že opazili, se je naše dogajanje v dopoldanskem času prestavilo na nekoliko drugačno lokacijo. Odšli smo na splavarjenje po Dravi, kjer so nam domačini, ki predstavljajo koroški običaj prevažanja lesa iz območij z višjo lego na območja z nižjo, dali priložnost, da njihova opravila preizkusimo tudi sami na svoji koži.  Opaziti je bilo, da je užival čisto vsak od nas.

Dopoldne v drugačnem okolju in ob drugačni aktivnosti nam je pomagalo, da smo po kosilu in po počitku trenirali z bolj svežimi glavami in da smo dali vse od sebe. Celo na pozno popoldanskih tekmah, med sedaj že vsem dobro znanimi ekipami, se je poznalo, da sta borbeni duh in želja po zmagi dobila novo energijo in moč.

Rezultati polfinalnih tekem so:

CSKA : Real Madrid (12:14)*

Olympiakos : Maccabi (21:23)*

Fenerbahče : Crvena zvezda (10:14)

(*tekma je bila odločena po podaljšku)

Večerjali smo v prijetnem ambientu na letni terasi Hotela Dravograd. S polnimi želodčki in zadovoljnimi obrazi so fantje po večerji uživali v prostem času za večerno druženje v hotelu vse do 21.45. 15 minut kasneje je vsaka od postelj že imela družbo.

 

Lahko noč vsem iz Dravograda in veselimo se jutrišnjega dne, ko nas čaka pravo tekmovalno popoldne v vseh možnih disciplinah in kategorijah.