Priprave Dravograd – 4.dan

Bujenje in vstajanje ob 7.00 za naše fante ne predstavlja nobenih težav več, da zgodnja ura postaja rutina pa jim bo zelo koristilo že čez dober teden. Kot po navadi se je dan začel z jutranjim tekom in razteznimi vajami, obilnim zajtrkom in pripravo na trening.

Tudi letos organiziramo različna tekmovanja v času treningov, kot so igra ena na ena, prosti meti in meti za tri točke. Fantje so v svojih kategorijah zelo izenačeni, tako da bo tekma do konca tedna še napeta. Fantje so se danes zares izkazali, treningi pa so stekli kot po maslu in popolnoma brez posebnosti. Trdo delo jim je očitno že prišlo v kri. Takšnega treninga so se razveselili tudi ostali gostje v hotelu, saj so igralci takoj po kosilu prijazno zaželeli lahko noč in čas izkoristili za počitek v posteljah.

Po počitku smo se ponovno zbrali da naredimo kljukico še enemu izmed treningov na seznamu. In res smo jo. Ob 18.00 smo vsi prišli v dvorano na prizorišče tekmovanja med našimi, sedaj že vsem dobro poznanimi ekipami. Igrali smo drugi del tekmovanja v katerem smo odigrali povratne tekme v skupini in s tem dobili ekipe, ki so se uvrstile v polfinalne boje. Dve ekipi pa bosta igrali za razvrstitev na 5 in 6 mesto.

  1. Polfinalna tekma: CSKA : REAL MADRID
  2. Polfinalna tekma: MACCABI : OLYMPIAKOS
  3. Tekma za razvrstitev: FENERBHČE : CRVENA ZVEZDA

 

REZULTATI TEKEM:

Skupina A

Fenerbahče:CSKA (15:28)

CSKA:Maccabi (28:11)

Maccabi:Fenerbahče: (20:19)

Skupina B

Real Madrid:Olympiakos (9:36)

Crvena Zvezda:Olympiakos (28:23)

Real Madrid:Crvena zvezda (23:18)

Ob 19.45 se nam je že mudilo na večerjo, saj je bil danes večer za slovensko košarko. V Dravogradu so domačini občutili podaljšek navijaške tribune iz arene v Stožicah. Tekma je bila napeta in prav vsi udeleženci tabora smo uživali.

Lahko noč za danes in lep pozdrav do jutri!

 

P.s.: Včerajšnja zmagovalna ekipa kviza je bila ekipa, ki zastopa grb MACCABIja.