Priprave Dravograd – 2.dan

Prebudili smo se v megleno, oblačno in zelo hladno jutro, kar pa nas ni oviralo pri jutranji gimnastiki in skupinskem photoshotingu. Že med jutranjo telovadbo nam je osebje hotela pripravilo pravi zajtrk športnikov. Zaradi obilnega zajtrka s polno hidrati smo imeli celo dopoldne veliko energije, da smo lahko zbrano in zagreto trenirali in izboljševali svojo igro.

Dopoldanski trening je minil kot bi mignil in kmalu smo se lahko pripravili na kosilo. Po kosilu sledi najboljši in marsikomu najljubši del dneva – počitek! Aktivno smo počivali, po tem pa smo imeli malce prostega časa za druženje.

Popoldne smo preživeli na zunanjih igriščih in ponovno pridno trenirali, saj smo že nestrpno čakali tekme. Prizorišče današnjega spektakla je bila velika in prijetna dvorana, v kateri sicer trenira domači dravograjski košarkarski klub.

Starostno mešane ekipe so odigrale 6 tekem, na katerih so fantje predstavili svojo pripravljenost in željo po zmagi. Letos ponovno zastopamo imena in logotipe evroligaških ekip. V času počitka med tekmami smo navijali za druge ekipe in se veliko slikali, na facebook pa smo celo objavili kratek posnetek tekme med Real Madridom in Olympiakosom, za vse starše, ki radi spremljate košarko na vsakem koraku.

 

Tekme smo igrali po naslednjem razporedu:

SKUPINA A:

Fenerbahče : CSKA (10 : 22)

CSKA : Maccabi (25 : 12)

Maccabi : Fenerbahče (18 : 16)

 

 

SKUPINA B:

Real Madrid : Olympiakos (27 : 36)

Olympiakos : Crvena zvezda (33 : 27)

Crvena zvezda : Real Madrid (23 : 24)

Dan smo zaključili s prijetno večerjo, malo počitka in ogledom nogometne tekme med Mariborom in Hapoel Beer Sheva.

Vsi, med njimi tudi trenerji, se že veselimo jutrišnjega dne in upamo, da jutri ne bomo razmišljali preveč po nogometno.