Priprave Dravograd – 1.dan

Današnji dan se je za nas začel v Medvodah, po štartu iz parkirišča smo pot do Dravograda nadaljevali mirno, a s kratko prekinitvijo zaradi ovinkov, ki so povzročali slabost nekaterim izmed nas. Po postanku nas je pot kmalu pripeljala do cilja, kjer nas je pričakalo prijazno osebje Hotela Dravograd. Z zahvalo šoferju, ki nas je varno pripeljal na cilj, smo uradno začeli priprave na košarkarsko sezono 2017/2018.

Pete so nas srbele že na poti sem, zato smo kmalu po prihodu in razvrstitvi po sobah že pridno trenirali na športnih površinah, ki nam jih ponuja hotel. Trening smo opravili na zunanjih igriščih in ker imajo fantje za seboj že teden dni ali več treningov, smo lahko opravili močan trening. Sigurno je bil vzrok za spočitost minuli vikend in da so se priprave šele začele. Trening je bil posvečen predvsem kondicijskim vsebinam.

Po treningu je sledila osvežitev in kmalu smo čakali na kosilo v jedilnici hotela. Priznamo, da je iz kuhinje prav zadišalo in da so kalorije zgodnjega zajtrka že zdavnaj pošle. Po slastnem kosilu smo se razveselili časa za počitek, po tem pa smo imeli priložnost, da smo imeli prosto za druženje in spoznavanje svojih klubskih kolegov.

Popoldne smo opravili še en trening, počitek in prosti čas pa sta naše misli in ude zapustila že po nekaj minutah treninga. Trenirali smo vse do večerje, kuharice pa so nam pripravile pravo večerjo šampionov – špagete bolonese in palačinke za posladek.

Palačinke niso bile edino presenečenje, ki smo ga danes doživeli. Naši sponzorji so nam namreč omogočili, da je čisto vsak izmed nas prejel svojo majico s potiskom in torbo. Tako opremljeni se bomo jutri zapodili novim športnim dosežkom naproti!

Še danes pa bi se iskreno in iz srca radi zahvalili vsem sponzorjem, ki naše priprave delajo lepše, naša športna doživetja pa takšna, da bodo še dolgo ostala v spominu.