Poletni košarkarski tabor v Savudriji, 1. dan

thumb_IMAG1406_1024Savudrija, ponedeljek 22.8.2016

Z odhodom iz parkirišča medvoške dvorane s celotno ekipo KK Medvode ob 8.00 uri in varen prihod v Savudrijo po razmeroma kratki vožnji proti Istri. Nastanjeni v majhnih hiškah, za boljšo povezanost ekipe smo začeli priprave v Savudriji na sezono 2016/2017. Vreme nam je bilo naklonjeno ves čas in uvodni dan je bil dobro izpeljan. Tako kot lani je vsakega igralca čakalo presenečenje ter kosilo za okrepčitev pred popoldanskim treningom. Vsi v novi opremi smo se odpravili pogledati asfaltirana igrišča, na katerih smo v uri in pol kar dobro zlizali žoge. Sicer začetek s tremo vendar še vedno dobro oddelani treningi so vodili v popoldansko kopanje na bližnji plaži, kot dobra sprostitev za utrujene sklepe in mišice. Nekoliko hladnejše vreme poleg mišic zbistri tudi kakšno glavo, da se udeležba na treningu šteje kot 100%.

thumb_IMAG1414_1024

Pred večernim druženjem so za našo prehrano poskrbeli kuharji restavracije v kampu ter tako postregli s slastno večerjo, ki je zakrpala tudi njbolj utrujene obraze.

Za popestritev dneva smo imeli predstavitev posameznih sob in tako že popolno čakajo na oceno čistosti, da bo za red dobro poskrbljeno.

Z jutrišnjim dnem se podamo z željo po novih znanjih ter z dobrim delom na treningu tudi kakšno izgubljeno žogo manj na večernih tekmah na turnirju košarkarskih tekem v Savudriji. Za zanimive tekme in dobre predstave bodo poskrbele medgeneracijsko pomešane ekipe, ki poleg košarkarskega znanja gradijo tudi medsebojno poznavanje in povezanost.DSC_0138

Ekipa Medvod lepo pozdravlja vso podporo v Sloveniji in se trudi pri izpeljavi tabora po najboljših močeh.