Poletni košarkarski tabor Savudrija 2016, 2. dan

DSC_0177Savudrija 2016

Drugi dan priprav smo otvorili z ranim jutrom in pozdravom soncu, da pretegnemo napete mišice, ki so posledica včerajšnjih treningov. Vsi sveži in siti od obilnega zajtrka, smo po kratkem počitku začeli s potenjem na igrišču v kampu.

Dobro opravljen trening, v lepem vremenu za popolno dopoldne je vplivalo tudi na popoldne. Tako se je dan nadaljeval po urniku in se tudi uspešno zaključil.

IMAG1451

V današnjem dnevu smo opravili 2 treninga, ter se ravno tolikokrat odpravili tudi na kopanje, da smo poskrbeli za sprostitev mišic. Začel se je tudi košarkarski turnir v Savudriji in odigranih je bilo prvih 6 tekem. Ekipe, v katerih so pomešani vsi od najmlajšega do najstarejšega, poimenovane po ekipah iz NBA sestavljajo po 9 igralcev. Vsaka ekipa se bo dvakrat medsebojno pomerila in se borila za naslov košarkarskega turnirja poletni prirav.

Danes so se pomerili:

IMAG1506

Skupina A

Oklahoma:San Antonio (24:22)

Oklahoma:Cleveland (15:16)

San Antonio:Cleveland (11:26)

Skupina B

Toronto:Miami (18:18)

Toronto:Golden State (25:24)

Golden State:Miami (21:26)

Po turnirju smo se okrepčali na večerji, po kateri so se fantje generacije U13 in U15 pripravili na prijateljsko tekmovanje z ekipo Sežane, ki so ravno tako prisotni v Savudriji na pripravah. Obe ekipi Medvod sta na tekmi slavili in pokaazli zadovoljivo predstavo.

IMAG1456

Zvečer smo se utrujeni odpravili spat, se spočiti za jutrišnji dan, v katerem nas čakajo nove izkušnje in nov urnik, ki bo začrtan nekoliko drugače.