Ml. pionirji (U13) v Radovljici neuspešni in se tako poslavljajo od pokalnega tekmovanja

DSC_0011V soboto, 24.10.2015 so mlajši pionirji (U13) odpotovali na povratno tekmo 2. kroga pokalnega tekmovanja mini Špar v Radovljico. Po tem, ko so na prvi tekmi doma v Medvodah zmagali z rezultatom 44:40, so tokrat morali krepko priznati premoč domači ekipi, saj so Radovljičani slavili s kar 41:16. Na tekmi se je lažje poškodoval Patrik Hudi. S tem so Medvodčani izpadli iz tekmovanja in ne bodo morali braniti odličnega tretjega mesta iz lanske sezone.

2. krog mini pokal Špar – U13 – OŠ Antona Tomaža Linharta, Radovljica, 2. tekma
KK Radovljica : KK Medvode 41:16 (11:3, 11:7, 8:0, 11:6)
Strelci za KK Medvode: Luštrik, Založnik, Burgar, Kokalj 5, Ravljen 2, Mravlje-Špilak 1, Hudi 2, Dolničar 1, Lukič 3, Martič 2, Ločniškar in Srabotič.

Srabotic_TIzjava igralca Tilna Srabotiča:”Danes nismo igrali dobro, ker nismo igrali kot ekipa. Morali bi si več podajati in se spodbujati. Obrambo smo večino časa igrali dobro, potem pa nam je padla morala in smo začeli igrati slabo in dobivali veliko lahkih košev. Nismo dovolj podajali in skoraj nič vročali. Veliko metov smo tudi zgrešili. Jaz sem se veliko odkrival, ampak nisem dobil podaje.

Lukic_VIzjava igralca Marka Lukiča:”Igrali smo nezbrano in z veliko napakami. Ni bilo gibanja, vročanja in dobrega odkrivanja. Bilo je zelo malo pravih podaj oziroma asistenc in lepih napadov. Upam, da bomo naslednjo tekmo igrali bolje. Želja po zmagi pa je vseeno bila velika.

Izjava trenerja Roka Rupnika:”Danes na povratni pokalni tekmi nikakor nismo bili pravi. Žal nismo uspeli ubraniti rezultata s prve tekme in pa uspeha lanskoletne ekipe, ki je bila tretja in smo tako izpadli že v drugem krogu tekmovanja. Predvsem nismo delovali kot ekipa, temveč smo se zanašali na posameznike in posamično igro, kar pa v moštvenih igrah oziroma v košarki ne deluje dobro oziroma nasprotno od željenega. Za to tekmo bi si želel, da gre čim prej v pozabo, saj smo storili enormno število napak ob izredno korektnem sojenju. Rad bi, da dvignemo glave in jutri ko je nov dan ter nas čakata novi dve preizkušnji pokažemo že boljšo igro. Tako bomo videli, tudi, če smo se s te tekme kaj naučili. Hvala staršem za prevoze, zaupanje in spodbudo!

Rezultati

Ekipa1/42/43/44/4Rezultat
Medvode U13370616
Radovljica111181141