Kadeti (U17) na tretji tekmi sezone poraženi v Domžalah

logo.jpgV soboto, 03.10.2015 so kadeti (U17) odpotovali v goste v Domžale, kjer jih je v 3. krogu, 2. SKL za fante v starosti do 17 let čakala ekipa Helios Domžale B. Medvodčani so začeli tekmo izjemno medlo in dopustili nasprotniku, da se hitro razigra in odlepi z visoko razliko. V drugem polčasu so gostje prikazali drug obraz in precej boljšo igro ter se povsem enakovredno kosali s svojimi tekmeci. Na koncu je torej zmagalo domače moštvo – Helios Domžale B z rezultatom 78:46.

 

3. krog , 2. SKL – Hala Komunalnega centra, Domžale
Helios Domžale B : KK Medvode 78:46 (18:7, 23:6, 20:17, 17:16)
Strelci za KK Medvode: Magušar 11, Resnik 6, Slapar 2, Lukšič 12, Marn, Gortnar 7, Maček Ž., Maček N. 2, Peklaj 3, Kalčič, Kralj 3, Bergant.

Resnik_CIzjava igralca Črta Resnika:”Na začetku tekme so nas nasprotniki stisnili po celem igrišču in smo zato imeli precej težav s prehodom v napadalno polovico. Poleg tega smo v napadu stali na mestu in žoga zato ni krožila dovolj. Prav tako smo imeli v obrambi težave pri prevzemanjih in skoku. Kasneje nam je steklo bolje tako v napadu kot v obrambi vendar je bilo to premalo za priključek. Predvsem smo zgrešili preveč odprtih metov in polaganj ter prostih metov.

Izjava trenerja Roka Rupnika:”Fantom lahko čestitam le za dobro igro v drugem polčasu. V prvem delu smo namreč delovali precej anemično, strahospoštovalno in nepreudarno. Na trenutke smo bili prisiljeni v brezizhoden položaj ob agresivnem in čvrstem pokrivanju nasprotnikov, ki imajo sicer izredno kvalitetno, močno in enakovredno ekipo. Večinoma smo prejemali lahke točke izpod koša zaradi slabe “mož na moža” obrambe in slabem komuniciranju. Obenem pa smo na drugi strani že ob preigrani obrambi zapravljali priložnosti z zgrešenimi meti v bližini obroča in napačnimi izbori podaj. Nasprotniku lahko tako samo čestitamo za zasluženo zmago. Staršem pa se zahvaljujem za prevoz na tekmo.

Rezultati

Ekipa1/42/43/44/4Rezultat
Medvode U1776171646
Helios Domžale B1823201778