Donirajte del dohodnine

Spoštovane starši, ljubiteljice in ljubitelji košarke, podporniki in navijači Košarkarskega kluba Medvode!

Med upravičenci za prejemanje dela dohodnine, ki ga lahko namenite donacijam, je tudi Košarkarski klub Medvode, ki deluje v javnem interesu na področju športa, kar pomeni, da lahko klubu namenite 0,5% svoje letno odmerjene dohodnine.

V teh zahtevnih časih je vsak evro za klub, za izvajanje letnega programa aktivnosti zelo dobrodošel. Tovrstna oblika vašega prispevka je na voljo skoraj vsakomur, z le malo dobre volje, nadvse diskretna in zelo neposredna. V klubu smo vam delno izpolnili obrazec, preostale podatke pa višete sami.
Obrazec z zahtevo o namenitvi dela dohodnine dobite tudi tule, na naši spletni strani, v pdf obliki:

DOKUMENT

Obrazec lahko izpolnite tudi na http://edavki.durs.si/, davčna številka Košarkarskega kluba Medvode je ????. Izpolnjen Obrazec lahko oddate direktno na DURS, lahko pa nam ga v zaprti kuverti vrnete v klub, mi pa bomo vse skupaj posredovali na DURS.

V kolikor menite, da je primerno, lahko k taki donaciji pozovete vaše sorodnike, prijatelje, znance. Obljubljamo, da bomo s prejetimi sredstvi ravnali gospodarno ter v korist razvoja košarke v Medvodah in delovanju našega kluba, del sredstev pa bomo namenili našim otrokom, ki prihajajo iz socialno bolj ogroženih družin.

V imenu vseh članov Košarkarskega kluba Medvode – otrok, trenerjev, administrativnih in drugih strokovnih delavcev, staršev in ostalih, ki kakorkoli pomagajo pri delovanju kluba se vam zahvaljujemo za vašo pomoč!